verhuis

Jouw transport of verhuis van fitnessapparatuur,
onze specialiteit.

 

Onze jarenlange ervaring in de fitnessindustrie leerde ons dat transport vaak een struikelblok vormt.

Denk maar aan een onduidelijke leverdatum en leverinformatie, beschadigde toestellen, …

Herken jij deze problemen? Wij bieden een geschikte oplossing.

Transport op maat van jouw toestellen

Ontdek onze diensten en maak komaf met kopzorgen rond transport van jouw fitnessapparatuur. Vanaf het begin nemen we contact op met de leverancier en zorgen we ervoor dat het transport zijn doel bereikt op de geschikte dag en uur. We gaan zelfs nog een stap verder: zo bestaat de mogelijkheid dat we het volledige transport overnemen van zodra het België bereikt. Op deze manier plannen wij de installatie van jouw toestellen op een efficiënte en kwaliteitsvolle manier.

Jouw partner voor de inrichting van je fitnesszaak

Is het tijd voor een reorganisatie van je fitnesszaak? Wens je de toestellen anders op te stellen? Of is de verhuis het gevolg van een verbouwing? Je zal opmerken dat de toestellen vaak loodzwaar zijn en je ze niet schadeloos kan verplaatsen. Reken dan op onze expertise om al jouw toestellen op een veilige en schadeloze manier te verplaatsen.

Een helpende hand voor fitnessleveranciers -en winkels

Bovendien bieden we een helpende hand aan fitnessleveranciers -en winkels. Verkoop je apparatuur, maar krijg je moeilijk alle leveringen en/of installaties ingepland? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Aangezien we volledig onafhankelijk werken van merken, kunnen wij geheel betrouwbaar en discreet jouw toestellen professioneel leveren en installeren.

Leveringen

Om te zorgen dat een ingeplande installatie niet in het water valt, door een vertraagd transport of een foutieve levering, kan je ervoor kiezen ons deze levering te laten overnemen.
Zowel voor particulieren als voor een volledige fitnesszaak kan dit de oplossing zijn om bij het eerste contact na verkoop het vertrouwen van de klant niet op de proef te stellen.
We kunnen het item bij ons laten leveren en dan nemen wij het mee naar jouw klant of regelen wij een gecontroleerde “dropshipping” als de omvang van de bestelling groot is, zoals voor commerciële fitnesscentra.
Verschillende opties zijn mogelijk, dus neem zeker eens contact op met ons voor meer informatie.

Referenties

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen?

Contacteer ons