onderhoud

Onderhoud van fitnesstoestellen voor zowel particulieren als ondernemers.

 

Particulier, ondernemer of fitnessverkoper op zoek naar onderhoud van je fitnessapparatuur? Dan ben je bij Fitness Installations aan het juiste adres. De mogelijkheden zijn volledig af te stemmen op jouw wensen: gaande van een eenmalige revisie van al je toestellen en materialen tot een jaarlijkse check-up en volledig onderhoud. Kies een formule die bij je past dankzij onze onderhoudscontracten.

Klacht of defect?
Wij zorgen voor een snelle oplossing.

Ontvang je klachten of betwistingen van een klant en wens je kort op de bal te spelen? Aarzel niet om ons te contacteren. We sturen iemand om ter plaatse de schade in te schatten en eventueel meteen op te lossen of de juiste foto’s te nemen voor een aanvraag van wisselstukken.

 

Dankzij ons uitgebreide netwerk vinden we snel een oplossing en wisselstuk voor jouw probleem. Bovendien kunnen we ook steeds rekenen op externe fabrieken.

Bij garantiegevallen, stellen we steeds een schadebestek op. We spreken eerst je leverancier aan alvorens we aan het toestel werken. Dit om te vermijden dat je garantie vervalt.

Heb je een schadegeval in je fitnesszaak, maar geen garantie meer?
Wens je toch professioneel en vlot geholpen te worden?

Contacteer ons