Go Fit Tremelo

 

De nieuwe eigenaar van de fitness Go-fit tremelo, wou een nieuwe wind laten waaien door het interieur van de ruimte en toverde ineens de zaak om in Be-Well.

 

Hiervoor vroeg hij ons, de oude ‘podia’ waar de cardio-toestellen en de E-gym opgesteld stonden, volledig af te breken en hoervoor ook een container te voorzien.

 

In een recordtijd van 2 werkdagen werd alles afgebroken en gesorteerd in en langs de container.

 

Bij afbraak werd er op bijkomende problemen gestoten, zoals een enorme hoeveelheid elektriciteits-circuits die onklaar werden gemaakt door ons en zoveel mogelijk verwijderd.
Alsook stootten we op een hoogteverschil. Voordat de chape-werken van start konden gaan, tekenden wij last minute een elektriciteits-schema en plan uit voor de verplaatsing et het opnieuw organiseren van de E-gym.
Op deze manier kon de elektriciteit voorzien worden in de chape.

 

Tijdens deze voorbereidende werken en afbraak, was het noodzakelijk alle fitnesstoestellen meerdere keren van plaats te wisselen. Dit werd probleemloos uitgevoerd door onze experts.

 

Spiegels werden schadeloos verwijderd van de muren en voor recuperatie weggezet.

 

Wij plaatsten hierop ook rubbervloeren en een sprinttrack die door een fitnesswinkel werden aangeleverd en kozen en plaatsten wij op vraag van klant een laminaatvloer. Er werd in totaal ongeveer 400m2 vloer geplaatst, waarvan +- 140m2 laminaatvloer.

 

Ook hiervoor werden de toestellen meerdere keren verschoven, om uiteindelijk een deel van de toestellen hun finale bestemming toe te kennen.

 

Om het geheel af te maken, werd ons gevraagd plinten en overgangsprofieltjes te voorzien.

 

In laatste instantie plaatsten wij enkele spiegels terug en plaatsten wij in de sanitaire gedeeltes ene vinylvloer, met dezelfde look als de “dark oak” die ook voor de parket werd gekozen.

Categorie
Referenties