VAN TRANSPORT TOT INSTALLATIE
VAN JOUW SPORTVLOER OF FITNESSAPPARATUUR

we build your iron paradise

Jouw vraag, onze specialiteit. Fitnesstoestellen verhuizen of installeren? Of wil je graag een nieuwe sportvloer leggen?
Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Ontdek al onze diensten voor zowel ondernemingen als particulieren.

verhuis

Ga voor een efficiënte en kwalitatieve verhuis van jouw fitnessapparatuur. Het transport is zowel mogelijk naar een andere locatie, ook tussen verdiepingen of zalen.

reorganisatie

Het blijft niet bij het verplaatsen of verhuizen. We gaan graag een stapje verder: wens je een make-over en/of wil je opnieuw inrichten? Ook daar kunnen wij je mee helpen! Van afbraak tot opbouw en afwerking.

installatie

We verzorgen de installatie van fitnesstoestellen en sportvloeren van A tot Z, met oog voor detail. Tijdens dit proces kan je rekenen op ons vakmanschap en kwaliteit.

onderhoud

Dankzij onze jarenlange ervaring in de fitnessindustrie, ontwikkelden we een expertise voor fitnessapparatuur. Bij ons kan je terecht voor het onderhoud van sport apparatuur, voor zowel thuis- als commercieel gebruik.

LEVERINGEN

Om te zorgen dat een ingeplande installatie niet in het water valt door een vertraagd transport of een foutieve levering, kan je ervoor kiezen ons deze levering te laten overnemen.